Ti mondtátok

Kissé Csernusos a stílusa Anitának, ami nekem először furcsa volt főleg egy női szájból, viszont ahogy telt az idő megértettem, hogy lehetnek sőt vannak olyan helyzetek amikor nagyon is kell ez a kiállás ahhoz, hogy igazán segíteni tudjon a hozzá fordulóknak. Én rengeteget tanultam tőle, amiket a mai napig alkalmazok a házasságomban és elmondhatom, hogy baromi jól működik.
Köszönöm Anita, hogy olyan vagy amilyen.
Anikó
üzletvezető
Egy fantasztikus nő olyan nagyon nagyfokú empatikus készséggel aminek ha csak a felével rendelkezne sok hasonló területen dolgozó "szakember", akkor nem itt tartanának a mai családok és párkapcsolatok. Szívből ajánlom mindenkinek Anitát, hogyha gondja adódna egy percig se habozzon hozzá fordulni akár segítő beszélgetésre, akár kisgyermekével fejlesztésre.
Mira
vállalkozó
Feleségem terhessége alatt kerestem fel Anitát, akivel a nehéz családi körülményeink és addigra már megromlott házasságom javításán dolgoztunk. Mostanra a kisfiam is megszületett és megfogadva a tanácsait egy boldog családot tudhatok magaménak. Köszönöm, hogy sikerült rávilágítanod arra, hogy megértéssel forduljak anyósom felé és meglássam a kritikáknak hangzó megjegyzések mögött a jó szándékot.
Péter
építésvezető
 
Anita szakmai tudása és elhivatottsága óriási segítség volt nekem, amikor válságban volt a kapcsolatom! Egyik hasonlata nagyon megérintett, hatalmas igazság van benne. Minden embernek vannak buborékjai és mindenkinek más van benne. A főbuborék (ahogy én meg tudtam jegyezni) pedig ami a legmeghatározóbb, és az nagyban befolyásolja a kapcsolatainkat, ez sokszor a mai napig segít is nekem megérteni azokat!
Adrienn
lovasoktató