You are currently viewing Valentin-nap

Valentin-nap

Rohamosan közelít a szerelem ünnepe felénk. Nézzük csak…🧏🏻‍♀

Mit gondoltok, mennyire fontos az, hogy a Valentin-napot megünnepeljük?
Én évről-évre azt tapasztalom, hogy egyre meghatározóbb szerepet tölt be a párok életében a Febr. 14-e és az azt megelőző pár nap.

Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a különböző reklámok, marketing, a végtelen reflektorfényben hullámzó bársony szívecskék tengere mellett amivel ez az ünnep jár, nehéz is lenne nem észrevennünk.

Akárhogyan is viszonyulunk ehhez a naphoz, én azt gondolom, hogy egy hosszan tartó kapcsolatnál, főleg ahol már gyerek is van a családban, bizony segítséget is nyújthat az intimitásban, ugyanis a mindennapok mókuskereke könnyen tovább hajtja az embert a romantika iránti igényéről. Így a szerelmesek napja és az azt körül lengő felkészülés mindkét fél számára segíthet abban, hogy fenntartsák a vágyat egymás közt, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy kapcsolatuk tartósan örömteli maradjon. 💑💑💑

Azt tanácsolom mindenkinek, hogy próbáljunk meg úgy tekinteni erre a napra, mint egy jó lehetőségre. Egy évben legalább egy napot maximálisan egymásra hangolva töltsenek el a párok. Mindezek mellett persze egy elgondolkodtató utazás is önmagunkba, ugyanis lehetőséget nyújt ez a nap arra is, hogy megvizsgálhassuk párkapcsolatunk mennyire fontos számunkra, vajon oda tudunk-e megfelelő mértékben figyelni párunkra?

Most biztosan sokatokban felmerül az a kérdés, hogy:
-Tessék? Évente 1 nap is elég lehet? 🤷‍♀️

Természetesen nem ezt szeretném kifejezni ezzel, viszont ez az egy nap is képviselhet hozzáadott értéket a párok számára még akkor is, ha esetlegesen nem egy éttermi vacsora vagy wellness mellett döntenek, hanem abban értenek kölcsönösen egyet, hogy egyiküket sem mozgatja meg igazán. A hasonló gondolkodás sokszor elősegíti az egyetértést, ami pedig az egymás iránti pozitív érzelmek elsődleges forrása. ❤️